Juvass 5 info

Postet av Freidig, SPK - Ski den 12. Okt 2017

Hei skivenner!

 

Samlingen på Juvass 12.-16 Oktober er rett rundt hjørnet og jeg tenker å informere og gi et par tips til de av dere som ikke har vært på Juvass før:

På denne samlingen så skal gruppene U12, U14 og U16 ha egne opplegg. Hver gruppe har sin egen trener, og muligens noen assistenter. Trenerne er Niclas Kjelsli (U16), Carsten Cleve-Hansen (U14) og Marius Robsahm (U12). Det er løpere fra Oppdal Alpin og Freidig alpin med på samlingen.

 

Det antas at heisen starter 09.00 på torsdag, og vi har derfor oppmøte med utstyret klart på snø 08.45 ved heisen (se etter Freidig Alpin sitt flagg). Dersom heisstart er tidligere så informeres dette om kvelden i forveien.

U16 trener SSL, mens U14 og U12 starter med SL på torsdag. U12 vil i all hovedsak kjøre fritt. Programmet for de påfølgende dagene vil bli informert om dagen i forveien.

 

Overnatting er på Nordal Camping, som fordelt på listene fra Peter Hatlen. Nordal ligger til høyre når du kommer inn til Lom sentrum.

Kjøretid fra Lom til Juvass er på ca 35-45 min, med bom ved Raubergstulen. Det anbefales sterkt å ha på vinterdekk når du skal opp på breen.

 

Heiskort kjøper du i kafeteriaen, beregne litt tid her da det fort er litt kø. Løperne kan gjøre seg klar mens du kjøper kort.

 

Ha med:

·         SL/SSL/SG ski, hjelm, ryggplate, staver, skisko, briller og eventuelle pads.

·         Godt med votter/hansker, hals og ytterklær (det er vinter på fjellet med vind!)

·         Fartsdress for de som har

·         Termos med varmt vann/ saft til korte pauser

·         Drikkeflasker og godt med nistepakke

·         Barmarksklær/ sko

·         Skiftetøy/ toalettsaker

·         En sammenleggbar stol til å hvile beina på i korte pauser på breen

·         Preppeutstyr 

·         Key-card

·         Skotørker om du har en å ta med

·         Godt humørJ

 

På torsdag kl. 21:00 har trenerne et kort møte og vi kan kjøre et kort infomøte med foreldre (til de som ønsker)kl 21:15 i peisestua på Nordal.

Vi har fått to prepperom til disposisjon. Jeg ber om at vi holder disse ryddig mens vi holder på.

 

For løpere i U12 så vil fokus denne helgen være på basisferdigheter. Det vil bli kjørt masse fritt med øvelser styrt av Marius. Vi håper løperne er motiverte til å lære seg basisferdigheter og at vi er tålmodige i dette arbeidetJ

Gruppen U14 skal også kjøre en del basisøvelser, men denne gruppen vil ha noe mer modellkjøring, i hovedsak SSL.

Gruppen U16 vil også jobbe med basisferdigheter, men dette for det meste i ulike modeller.

 

Ps: Jeg ønsker at hver trener har en dedikert assistent hver dag, fortrinnsvis i gruppene U12 og U14. Dette for å bistå trenerne med logistikk gjennom de ulike øktene. Assistenten bør ha vært med litt før og kjenne til gangen i ei treningsøkt. Meld deg gjerne frivillig til undertegnede om du føler at du kan bidra med dette.

Foreldre som ikke er assistenter bes om å melde seg til trener for sitt barns respektive gruppe for bistand i løypesett og nedrigging av løyper. Stauren skal rulles sammen og samles på angitt plass etter trening hver dag.

Ellers så er det alltid behov for at modellene blir sklidd. Dette medfører bedre treningsutbytte for utøverne, samt mindre risiko for fall og i verste konsekvens skade.

 

Den foresatte som bidrar til flest skliturer/ løypestikk/ nedrigging vil få premie;)

 

Dersom spørsmål/ kommentarer så ta gjerne kontakt!

 

 

Mvh

Eirik Sem

902 42 889


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.