Hei og velkommen til Telenorlekene 2019

Postet av Freidig, Alpin den 25. Mar 2019


Nå er det mindre enn 1 uke til det braker løs i Vassfjellet Vinterpark. Alle i Freidig alpin gleder seg til dere kommer.


Freidig alpin

Dette har vært en begivenhetsrik sesong for Freidig alpin. 17 september 2018 kjøpte vi Vassfjellet Vinterpark for 16,5 millioner og vi har planlagt oppgraderinger for 32 millioner i første byggefase som starter nå til sommeren. Da skal vi bygge ny vanntilførsel, samt etablere kunstsnø-anlegg og led-lys i alle traseer. Helgen 8-9 februar arrangerte vi FIS-renn etter 12 år ute i kulda, og nå skal vi få lov til å toppe sesongen med å arrangere Telenorlekene. Så på vegne av Freidig alpin, vil jeg takke alle foreldre/foresatte i klubben for en fantastisk dugnadsinnsats denne sesongen. Her snakker vi flere tusen arbeidstimer med utbedring av anlegg og tilrettelegging for trening og renn. Vi føler veldig med Sauda som måtte kaste inn håndkleet etter alt forarbeidet de har gjort, men da henvendelsen kom, bestemte vi oss raskt for å arrangere et godt mesterskap. Det blir aldri 100% perfekt når du har 3 uker på plan- og tilrettelegging, men vi har god kontroll, og skal levere et flott arrangement.


Kostnader

Det er veldig viktig for oss å holde løperkostnadene lave, og vi er fornøyde med at vi har tilbydd overnatting fra 300,- pr person pr natt. All ære til vår samarbeidspartner G-Travel med Mari. Hun har vært fantastisk.

Heiskort skal selvfølgelig være billige, og her tilbyr vi kort fra 200,- pr dag for løpere og foreldre/foresatte. Videre setter vi opp et stort telt med 120 sitteplasser og lager egen løpercafe med gode priser på; drikke, baguetter, grillet hamburger, pølse, snacks og en del andre varer. 


Livestream

For de av dere som ikke har mulighet for å komme til Vassfjellet så har vi livestreaming av rennene med kommentator. Det vil også bli satt opp storskjerm i målområdet og det vil bli arenaproduksjon. Vi har fotograf og videoprodusent, og vil presentere ulike klipp og bilder på vår Facebookside, Telenorlekene 2019 Vassfjellet Vinterpark.


Premieutdeling og middag

Lørdag ettermiddag samler vi alle ( løpere og foreldre/forestatte ) på Royal Garden kl 18.00. Her blir det premieutdeling med underholdning. Ca 19.00 starter middagen for løperne. Menyen er som følger; 

Brasseriets svineknoke, gresskar, stekt potet, sesongens grønnsaker og demi glaze

Dessert, sjokolade mousse med kakao saus

Royal Garden ligger midt i sentrum og for foreldre/foresatte er det mange restauranter rett i nærheten. 


Timeplan, traseer og værmelding

Det vi er mest spent på nå er værmeldingen og hvilke føreforhold vi vil få. Dette har vært en krevende vinter flere steder i Norge med særs skiftende forhold. Det har det også vært i Vassfjellet Vinterpark. Derfor har vi forbeholdt oss retten med å vente til det lengste før vi publiserer endelige renntraseer og tidsplan. Denne er klar nå på søndag. Men alle kan være trygge på at vi gjør alt vi kan for å ha så gode og jevne forhold som det er mulig å få til. Vi er heldige som eier vårt eget skisenter og kan gjøre prioriteringer deretter. Allerede i kveld starter vi med grunnsalting av traseene for å sikre optimale forhold.


Trening 

Vi har planlagt å tilby trening under Telenorlekene, men setter et lite forbehold nå. Tillater forholdene trening, setter vi opp plan for dette. Er det vanskelige forhold og det vil øke risikoen for dårligere forhold under rennene, da sier vi nei til dette. Dette er info som vi kommer med på lagledermøtene.


Informasjon

Vårt mål er å planlegge så godt som mulig slik at vi ikke får avvik i tidsskjema eller at det oppstår andre uforutsette hendelser. Men som vi alle vet, det kan bli avvik. Vi skal informere godt på vår Facebook-side, samt at vi setter opp mail og SMS varsel til registrert forelder/foresatt i sportsadmin. På den måten håper vi at viktig informasjon raskt vil bli spredd. Det vil ikke bli sendt ut «spam» på SMS/mail. Videre vil vår speaker-tjeneste opplyse kontinuerlig, og rennkontoret vil ligge i målområdet for dere som trenger kontakt med de. Ellers så er det bare å ta kontakt med arrangementsansvarlig om det skulle være noe.


Da sier jeg god helg, så kommer det nærmere informasjon søndag kveld.


Vi snakkes


Stian

Arrangementsansvarlig


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.