U10

Magnus Dahlø er tidligere aktiv Freidigløper. Magnus har for sesongen ansvaret for treningene til U10 gruppen for andre året på rad. Magnus gjennomførte NSF’s trener 1 kurs sesongen 2015/2016. Har torsdagstreningene samt en del helger fra januar-mars fortrinnsvis U10. Får med seg Harald Nervik og Geir Fische som organisator og trenere. 

U12Marius Robsahm er tidligere aktiv alpinist og FIS løper ved skigymnaset Dønski Alpin. Marius har derfor gjennom lang aktiv alpinkarriere i klubb og skigymnas en meget god alpinfaglig bakgrunn. 2017/2018 sesongen har Marius ansvar for gruppen U12 og vi ser spent på gruppens fremgang under Marius sine vinger.

TLF: 994 28 616 


U14U16Eirik Sem:

Eirik var tidligere aktiv alpinist og har jobbet som trener for både Freidig Alpin, ungdomslaget, skigymnasene Dønski Alpin og Oppdal Alpin Elite. Eirik hadde også ansvar for de norske Juniorguttene i 2009/2010. Eirik bistår i dag trenerne i klubben med planlegging, gjennomføring av klubbens treninger og er ansvarlig for det sportslige opplegget i klubben.


Lars Halvorsen:

Lars er tidligere aktiv alpinist i Freidig. Utdannet fysio/manuellterapeut. Lars har de siste 20 årene som manuellterapeut hatt idretts-rehabilitering 

Lars er deltaker i det sportslige utvalget i klubben. Lars har det overordnede ansvaret for barmarkstreningene og bistår trenerne med planlegging og gjennomføring av disse. I tillegg har Lars gjennom sitt daglige virke som fysioterapeut oppfølging av de eldre løperne i klubben ved behov for dette. Lars tar også noen av skitreningene dersom dette er nødvendig.
Levert av IdrettenOnline