U10

Magnus Dahlø er tidligere aktiv Freidigløper. Magnus har for sesongen ansvaret for treningene til U10 gruppen for andre året på rad. Magnus gjennomførte NSF’s trener 1 kurs sesongen 2015/2016. Har torsdagstreningene samt en del helger fra januar-mars fortrinnsvis U10. Får med seg Harald Nervik og Geir Fische som organisator og trenere. 


U12

Marius Robsahm er tidligere aktiv alpinist og FIS løper ved skigymnaset Dønski Alpin. Marius har derfor gjennom lang aktiv alpinkarriere i klubb og skigymnas en meget god alpinfaglig bakgrunn. 2017/2018 sesongen har Marius ansvar for gruppen U12 og vi ser spent på gruppens fremgang under Marius sine vinger.

TLF: 994 28 616 


U14

Carsten Cleve-Hansen er tidligere FIS løper og elev ved skigymnaset Dønski Alpin. Carsten har vært trener for Freidig i flere år, sist vinter for U12, men har også trent gruppene U14/16. Carsten har fortrinnsvis tirsdag og torsdagstreninger for U14 og vil i løpet av 2017 ha gjennomført NSF’s T2 Alpinkurs. Carsten har med Lars Halvorsen som hjelpetrener ved behov.

TLF: 406 24 610


U16

Niclas Rygh Kjelsli er tidligere Freidigløper og FIS løper på Oppdal Alpin Elite. Niclas har vært trener for Freidig i flere år, sist vinter for U14/16. Niclas har som forrige sesong ansvaret for klubb- og kretssamlingene for U14/16. Niclas vil i 2017 ha gjennomført NSF’s T2 Alpinkurs.

TLF:934 67 030


Eirik Sem:

Eirik var tidligere aktiv alpinist og har jobbet som trener for både Freidig Alpin, ungdomslaget, skigymnasene Dønski Alpin og Oppdal Alpin Elite. Eirik hadde også ansvar for de norske Juniorguttene i 2009/2010. Eirik bistår i dag trenerne i klubben med planlegging, gjennomføring av klubbens treninger og er ansvarlig for det sportslige opplegget i klubben.


Lars Halvorsen:

Lars er tidligere aktiv alpinist i Freidig. Utdannet fysio/manuellterapeut. Lars har de siste 20 årene som manuellterapeut hatt idretts-rehabilitering 

Lars er deltaker i det sportslige utvalget i klubben. Lars har det overordnede ansvaret for barmarkstreningene og bistår trenerne med planlegging og gjennomføring av disse. I tillegg har Lars gjennom sitt daglige virke som fysioterapeut oppfølging av de eldre løperne i klubben ved behov for dette. Lars tar også noen av skitreningene dersom dette er nødvendig.
Levert av IdrettenOnline