Oppsummering skisesongen 23/24

Postet av Freidig, Alpin den 5. Mai 2024

Over 100 freidig-løpere var i aksjon gjennom vinteren 2023/24. Sesongen åpnet med knallforhold i slutten av november, og snøen i Vassfjellet holdt seg helt til siste trening 25. april! Resultatmessig ble det flere seire og pallplasser i de ulike aldersklassene i regionale renn i Oppdal, Bjorli, Surnadal og selvfølgelig på hjemmebane i Vassfjellet. I tillegg ble det arrangert flere Telenorkarusellrenn for de minste.

Sesongens store høydepunkt var åpningen av Freidigheisen som muliggjør effektiv trening i Freidigbakken for våre aktive utøvere. Det viste seg fort at det ble en drastisk økning i antall turer i løypa på hver trening.

På de nasjonale rennene (Hovedlandsrennet (HL) Oppdal og Telenorlekene (TL) Geilo  ble det også flere topp 10 plasseringer for Freidigløpere, noe som lover godt for fremtiden. Dette viser også at trøndere fortsatt kan hamle opp med norgeseliten. Freidig var også en god bidragsyter til at Sør Trøndelag tok en sterk 2. plass i Team event i HL og ble 3. beste krets i TL. 10 utøvere fra Freidig dro også på Bama skifestival, en samling for løpere under 12 år.

Sesongen 2024/25 er allerede i gang med Ironman-test for de eldste barna. Første samling på snø er på Juvass 18.-20. mai. Vi ønsker også Mille Bugge-Arnøy, Håvard B Nervik, Irjan Jensen, Imre Olai Dahlen og Oscar K Lundseng lykke til videre på skigymnas!


Takk til alle som har støttet og heiet på oss gjennom sesongen, håper flest mulig blir med videre for å løfte alpinsporten i Trøndelag til nye høyder.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.