Skilisens, viktig info

Postet av Freidig, Alpin den 23. Okt 2017

Den dagen en utøver fyller 13 år må utøveren ha skilisens, fordi da gjelder ikke lenger barneidrettsforsikringen som Norges Idrettsforbund betaler.

Skilisensen dekker konkurranse, trening, også egentrening og reise og opphold i forbindelse med renn.

Skilisensen er først og fremst en idrettsskadeforsikring og erstatter på ingen måte en reiseforsikring. Husk at reiseforsikringen må dekke den idrettsaktiviteten du utfører.

 

DU HAR ALDRI HATT ÅRSLISENS ELLER HAR HATT ÅRSLISENS FOR FLERE SESONGER SIDEN, MEN ØNSKER DET NÅ:

Ta kontakt med klubben du er medlem i eller ønsker å ha medlemskap i direkte. Klubben sørger for at betalingsinformasjon sendes på e-post til deg når du er registrert som betalt medlem og aktiv utøver. På din side på www.minidrett.no, vil senere betalingsinformasjonen ligge.

 

DU HADDE ÅRSLISENS I FJOR OG ØNSKER DET SAMME I ÅR:

Logg deg inn på Min idrett. Her vil du finne betalingsinformasjon og du kan betale online eller ved bruke av KID. På din side på www.minidrett.no, finner du ditt lisensbevis. Skiv ut lisensbeviset og ta det med deg på skirennene i vinter. Hvis det er et par år siden du hadde lisens, ta kontakt med klubben din, slik at de kan registrere deg som aktiv utøver igjen.

 

Forsikringsavtale:

https://www.skiforbundet.no/globalassets/02-felles---medier/skilisens/fors.bevis-og--vilkar-norges-skiforbund-fra-01.10.2017.pdf

 

Priser:

https://www.skiforbundet.no/globalassets/02-felles---medier/skilisens/norges-skiforbund-lisenser-2017-2018.pdf

 

For våre løpere (alpin) er årslisens eneste mulighet. Årslisensen gjelder fra 1.oktober til 30.september året etter. Lisensen gjelder fra betalingsdato.

Vi melder inn alle unger som nå har fylt 13 år til Norges idrettsforbund (NIF) for registrering. Betalingsblankett tilsendes da fra NIF til foreldrene. Vi ber alle foreldre som har unger som fyller 13 år senere i sesongen å ta kontakt slik at vi kan melde dem inn. Det er ikke klubben men foreldre sitt ansvar, at alle har gyldig lisens. Klubben har kun oppgaven å melde inn løpere ved første gang.

Hvis noen eldre unger (eldre enn 13 år) ikke har skilisens ber vi om at foreldre ta kontakt med oss, slik at vi kan melde dem inn.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.