Landsfinale/Telenorlekene 2019, Vassfjellet vinterpark

Postet av Freidig, Alpin den 8. Mar 2019


Freidig Alpin, Vassfjellet Vinterpark, Norges Skiforbund og Telenor

ønsker velkommen til:


Telenor Lekene 2019

28-31 mars 2019 i Vassfjellet Vinterpark, Trondheim


Freidig Alpin har på kort varsel overtatt arrangementet fra Sauda som dessverre måtte avlyse pga snømangel. Vi ønsker velkommen til Telenorlekene i vårt eget heleide skisenter, Vassfjellet Vinterpark. 


                                          Torsdag:        Super-G trening

                                          Fredag:           Super-G / TeamEvent

                                          Lørdag:           Storslalåm / Løpermiddag

                                          Søndag:         Slalåm


Påmelding og puljeinndeling

Vi får overført påmeldingslistene fra Sauda. Avmeldingsfrist er 14. mars, kl. 21:00. Vi holder åpent for etteranmeldinger frem til søndag 17. mars, kl. 21:00 for de som vil være med oss i Trondheim.  


Den 18. mars sender vi ut lister med påmeldte til kontaktperson i kretsen med registrerte løpere. Listene returneres med puljeplassering senest fredag 22. mars. Korreksjoner i puljeinndeling kan skje på rennkontoret inntil 60 minutter før hvert lagledermøte.  


Kretsene bes sende mail med kontaktperson for påmeldinger, kretsvise avmeldinger, etteranmeldinger og puljeinndeling til post@tusendel.no


TeamEvent

Kretsene skal stille en av hvert kjønn og årsklasse på hvert lag. Det vil si jente og gutt 13 + jente og gutt 14. Mindre kretser kan låne løpere fra andre kretser. Dersom en krets bare har to gutter og to jenter, får de kjøre med disse, uavhengig av alder. Kretsene gjør laguttak og bestemmer om det er 4 eller flere som skal få delta. Overnatting

Kretsene må ta kontakt med Sauda for avbestilling og refusjon av overnatting.

Vi har reservert rom for utøvere på ulike hoteller i byen. Alle rom og priser ligger tilgjengelig og bookes på vår egen bookingside:

https://gtogether.qondor.com/tr14585telenorlekeneu14


Spørsmål om overnatting; kontakt G Travel Trondheim ved Mari Julsrud Sølsnes,mari.solsnes@gtravel.noeller telefon 7380 7720. Hun hjelper dere med alt!


Premieutdeling og middag

Lørdag 30 mars kl 18.00 er det premieutdeling med påfølgende løpermiddag på Royal Garden hotell midt i byen. Her er det 320 plasser på middagen, påmelding blir lagt ut på minidrett.no.


Prisen for løpermiddag er kr. 275,-. Det vil bli servert to retters middag med drikke.Påmeldingsfrist løpermiddag er søndag 17. mars, kl 21:00, først i tid - best i rett.  


Heiskort

Rennkort kjøpes i nettbutikken påwww.vassfjelletvinterpark.nounder fanen Telenorlekene. Fast pakkepris på kr. 800,- som gjelder alle dager, både løpere og foreldre. Skidata. Løperkort for enkeltdager kjøpes i billettluka for kr. 200,- pr dag. Foreldrekort for enkeltdager betaler full pris. Gratis heiskort for trenere, 1 kort pr 10 løpere. Trenerkort deles ut på lagerledermøte. 


Tidsplan og informasjon

Vi planlegger for ferdig til avreise kl. 16.00 søndag 31 mars. Tentativ tidsplan for renn og trening publiseres søndag 24 mars på www.freidigalpin.noog på Facebook; «Telenorlekene 2019 Vassfjellet Vinterpark». Der vil også tid og sted for lagledermøte og all annen relevant info bli publisert. Følg oss på Facebook, det er der det skjer!


Startlister, live-timing og live streaming på https://vola-publish.com/tusendel/Arrangementsleder og kontaktperson: 

Stian Henriksen - styreleder@vassfjelletvinterpark.no- mob 951 64 366Velkommen til Trondheim og Telenor Lekene 2019Bilderesultat for logo skiforbundetKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.